Fysioterapi ved Ringe Fysioterapi

Muskuloskeletal fysioterapi

Hos Ringe Fysioterapi uddanner vi os indenfor dansk selskab for muskuloskeletal fysioterapi, som danner grundlag for vores udredning og behandling. Som muskuloskeletale fysioterapeuter har vi en særlig uddannelse indenfor undersøgelse og behandling af ryg- og nakkebesvær samt led- og muskelgener i kroppen i øvrigt.
Uddannelsen består af en kursusrække der strækker sig over flere år. Den muskuloskeletale uddannelse er internationalt godkendt og tager udgangspunkt i den nyeste viden og evidens. Ved os har vi en bio- psyko- social tilgang, hvor vi tager udgangspunkt i det hele menneske.
Vi har 5 eksamineret muskuloskeletale fysioterapeuter, der har taget hele kursusrækken. 
Udover den muskuloskeletale uddannelse, tager vi også mange andre kurser, men det kan du læse mere om, under ‘fysioterapeuterne’. 

Behandlingen ved os

Vi går meget op i, at du bliver korrekt udredt. Derfor bruger vi en del tid på den indledende samtale, da denne giver os de hypoteser som vi i den efterfølgende kliniske undersøgelse forsøger at be- eller afkræfte. Samtalen og den kliniske undersøgelse, danner sammen med dine ønsker og forventninger til behandling, grundlag for, hvad behandlingsplanen vil være. Sammen ligger vi nogle mål for, hvad vi gerne vil opnå med behandlingen og eventuelle hjemmeøvelser. Ofte vil en behandling både bestå af ledmobilisering, bløddelsbehandling, relevante øvelser og forklaring af problemetikken. 

Ring til os på tlf: 62 62 13 03, og hør nærmere eller for bestilling af en opstartskonsultation.